Digitális kaputelefonok

CODEFON kaputelefon központ

A központi egység és a világítással ellátott névtábla falba süllyeszthető illetve falra szerelhető kivitelű, acéllemezből készült dobozba van beépítve. 2 vezetékes rendszer vagy Mkt. lakáskészülékkel is üzemeltethető, külön modul segítségével. Optikai szenzoros billentyűzet, digitális kóddal történő hívás. Kódzár funkció illetve proxi kártyás vagy proxi kulcstartós ajtónyitási lehetőség. Egy kaputelefon központ 255 lakáskészüléket tud kiszolgálni. A kapunyitó nyomógomb segítségével a kapu belülről nyitható. A világítás sötétben automatikusan bekapcsol. A kaputelefon központ több kapu nyitását is tudja biztosítani.

A kaputelefon rendszer telepítése a lakásszám, hálózat kiépítéstől függően és a szerelési költséggel lakásonként, nettó: 6400 Ft-tól.

LASKOMEX kaputelefon rendszer

2 vezetékes rendszer, amely elektronikai központhoz az összes lakáskészülék egy kéterű gerincvezetéken keresztül kapcsolódik. Egy normál elektronikai központ segítségével 255 lakás szolgálható ki. A kaputelefon rendszerben folytatott beszélgetések titkosak. Lehetőség van három különböző csengetési hangerő beállítására. Sík mágnes vagy mágneszár egyaránt vezérelhető. Megvilágított billentyűzet, amely nem tartalmaz mechanikai alkatrészeket, ezért kiváló mechanikai ellenálló képessége. A kezelő süllyesztve vagy falon kívüli kivitelben, esővédővel is szerelhető. Lehetőség van a több bejáratú, főbejárattal rendelkező épületek és mellékkapuk kiszolgálására. Kódzár funkció, illetve dallas rendszerű elektronikus kulcsok alkalmazás lehetőségére.

A kaputelefon rendszer telepítése a lakásszám, hálózat kiépítéstől függően és a szerelési költséggel lakásonként, nettó: 7900 Ft-tól.

MATIBUS kaputelefon rendszer

Digitális kaputelefon, mellyel néhány lakástól, akár több száz lakásig komplett rendszert hozhat létre, akár több kapu és több épület egyrendszerű működtetésével is. A kültéri egység billentyűzete segítségével lakásszámok vagy programozható egyéb számok beütésével felcsengethetnek a lakásokba. A lakáskészülékekről gombnyomással kaput nyithatnak, valamint hazaérkezéskor a kültériegység billentyűzetéről külön kódokkal kívülről is nyithatják a kaput vagy kapukat. A kiegészítő névtáblamodulon feltűntetheti a családnevekhez tartozó hívószámokat is. Különböző esztétikus lakáskészülékek közül válogathat, melyek kiváló hangkapcsolatot biztosítanak és egy lakásban több is lehet belőlük. Az erős szerkezetű, kültériegység a szükséges kiegészítőkkel falon kívül, süllyesztve és esővédővel is elhelyezhető. Elektronikus csengőhang.
Ez az a rendszer, mely a legmodernebb funkciók teljes választékával és ugyanakkor egyszerű kezelhetőségével a legigényesebb környezetben is tartósan és biztonságosan megállja a helyét. A beltériegységekhez párhuzamosan még 2 beltériegység csatlakoztatható.

A kaputelefon rendszer telepítése a lakásszám, hálózat kiépítéstől függően és a szerelési költséggel lakásonként, nettó: 9800 Ft-tól.

Analóg kaputelefonok

GOLMÁR kaputelefon központ 4+n

Amely 1 - 10 lakásos komplett rendszer, mely tetszőleges lakásszámig bővíthető. Moduláris felépítésű, ezért bármikor egyszerűen kiegészíthető, bővíthető például nagyobb lakásszámúra, kódzáras ajtónyitásra. Az erős, alumínium szerkezetű kültériegység a szükséges kiegészítőkkel falon kívül, süllyesztve és esővédővel is elhelyezhető. A nyomógombok mellett megvilágított névtáblával rendelkezik. Az esztétikus lakáskészülékekhez még két kiegészítő lakáskészüléket csatlakoztathat párhuzamosan mindegyik lakásban, melyekről gombnyomással kaput is nyithatnak. 5 vezetékes rendszer, amely tökéletes hangátvitelt biztosít.
Elektronikus csengőhang. Maximális vezetékhossz: 300m.

A kaputelefon rendszer telepítése a lakásszám, hálózat kiépítéstől függően és a szerelési költséggel lakásonként, nettó: 8500 Ft-tól.

FERMAX kaputelefon központ 1+n

Amely 1 - 18 lakásos komplett rendszer, mely tetszőleges lakásszámig bővíthető. A kaputelefon központ 1+n (lakásonként + 1vezeték) üzemmódban üzemel, ami azt jelenti, hogy egy vezetékük közös és ehhez adódnak az egyedi vezeték. Kevesebb vezeték szükséges a kiépítéshez.
A kapuegység, modulos felépítésének köszönhetően nagyon változatos lehet, ezért szinte bármilyen helyre könnyedén telepíthető.
Az erős, alumínium szerkezetű kültériegység, amely esővédővel is szerelhető.
Ezeknek a rendszereknek legfőbb előnye a kiváló megbízhatóság, bővíthetőség, kifogástalan működés nagy távolságoknál is, nagyon kedvező áron.
Formájuk hagyományos, minden címkéhez, névhez külön nyomógomb tartozik. Ha számzár kódos beléptetésre is igény van, erre is kínál megoldást egy megfelelő modul segítségével.

A kaputelefon rendszer telepítése a lakásszám, hálózat kiépítéstől függően és a szerelési költséggel lakásonként, nettó: 8400 Ft-tól.

URMET kaputelefon központ

Amely 1 - 12 lakásos komplett rendszer, tetszőleges lakásszámig bővíthető. A kaputelefon központ 1+n vagy 4+n üzemmódban is szerelhető.
A kapuegység erős, alumínium szerkezetű, esztétikus , a szükséges kiegészítőkkel falon kívül, süllyesztve és esővédővel is elhelyezhető.
Több típusú, esztétikus lakáskészülék csatlakoztatható a kültéri egységhez. Formájuk hagyományos, minden címkéhez, névhez külön nyomógomb tartozik.

A kaputelefon rendszer telepítése a lakásszám, hálózat kiépítéstől függően és a szerelési költséggel lakásonként, nettó: 9600 Ft-tól.

BTICINO 1 - 2 nyg. kaputelefon központ

1 - 2 lakásos, 2 vagy 5 vezetékes, esztétikus, falon kívüli, fém kültéri egység.
Erős, fém burkolatú kültéri egység. Falon kívüli felszerelés.
Lapos, esztétikus kivitelű beltéri egység, zárnyitó gombbal.
Maximum 3 db beltéri egység használható egy rendszerben.

A kaputelefon telepítése a készülék típusától, hálózat kiépítéstől függően és a szerelési költséggel, nettó: 28500 Ft-tól.
A bemutatott készülékeken kívül számos más lehetőséget kínálunk az egyéni igények és technikai feltételek figyelembe vételével!